November dra du åt......

Alltså jag hatar november. Jag hatar november mer än jag hatar legobitar på golvet, ja då kan ni ju förstå hur mycket jag hatar november!
 
Är det för att det blir kolsvart redan runt 17 jag hatar november kanske? Nej nej. Är det för att det alltid är mulet och småregn som jag hatar november? Nej men herrgud, jag har väl större problem än det där att bry mig om!
 
JAG HATAR NOVEMBER FÖR ATT DET ÄR EXAKT DEN MÅNADEN SOM RÅTTORNA FLYTTAR IN I VÅRAT HUS. ALLTID. ALLTID. ÅR UT OCH ÅR IN!
 
Det började inatt. Jag vaknade plötsligt av att jag hör hur det gnager och gnager ovanför vårt sovrumstak. Alltså råttjäveln lät som en hel jävla arme av BÄVRAR! Jag sätter mig käpprak upp i sängen och lyser med mobilen mot taket, jag ser Tjockkatten som också sitter käpprak nu och också stirrar upp!
 
MEN SKJUT MIG! SKJUUUUUUT MIG!
 
Är det något som jag på riktigt skulle kunna bli psykisk störd av så är det ljudet av en råtta! Vad jag gör? Jo jag väcker Robin, Robin som ska kliva upp 05.00, honom väcker jag. Oklart vad jag tänkt att han ska göra, bryta upp taket kanske? Gasa ut den jäveln? Elda upp huset? Ja inte fan vet jag men inget av det gjorde han iallafall. Faktum är att det inte fanns ett skit att göra eftersom råttjäveln befann sig i väggarna och i taket. 
 
I MITT SOVRUM!
 
Det är ju för fanken inte klokt! Det är väl inget jäkla Bangkok Hilton jag bor i! 
 
 
Hur som haver, nu börjar det årliga kriget där JAG tänker vinna!
 
 
Bildresultat för angry gifs
 
Önska mig lycka till.

Återblickar och storvinst...

Hur var min helg rå? Jo i lördags var jag på middag hos Sahar och Daniel som dragit ihop värsta middagen med pilgrimsmusslor till förätt och helstekt oxfile till varmrätt. Så gott så man baxna! Tyvärr har jag inga bilder på middagen så ni får helt enkelt tro mina ord....
 
Sötkusinerna tog jag bild på iallafall. Kolla på´rom♥
 
 
Spelade ett ASCOOLT spel efter middagen. Alltså jag kan inte ens förklara hur coolt det var, det var som en RIKTIG värld där innanför glajjorna. Men jag mitt pucko valde något läskigt spökspel och höll på att pinka på mig vid vissa tillfällen. Synd på deras fina soffa menar jag. Jaja har ni massa pengar över tycker jag ni ska införskaffa detta spel. VR heter det.
 
 
 
På söndagkvällen bjöd vi hem Robins pappa på söndagsstek och Bingolotto. La upp denna bild på Insta och skrev att jag snart skulle bli stormrik. Tänk om jag vetat hur nära sanningen jag var. Jag vann nämligen....trumvirvel....
 
100 KRONOR!
 
Denna måndag får nog spenderas funderandes på vad jag ska göra för alla pengarna.

Med skräckblandad förtjusning....

 
 
Titta vad som kommit, den nya Kepler boken! Som jag längtat. Ena delen av mig säger "LÄS LÄS LÄS" och den andra delen säger "är du dum i huvudet eller, läs inte förihelskotta, eller VILL du inte våga sova på en vecka igen".
 
Jaja vi får se vilken sida som vinner.
 
Fortsättning följer.