Att dö skräckdöden gånger 1000...

Ni vet när man lunkar fram hemma, inte tänker på något och liksom bara är i sin egen värd och så BOOM ligger det en orm på köksgolvet...

Ja då är man liksom inte så mallig. Man skriker, man hoppar, man klättrar upp på stolar osv osv.
 
 
Ni vet känslan när man inser att det bara är ett rep som ligger där på golvet och skräpar, när man ber till alla gudar som någonsin funnits att ingen såg, att hela familjen kollade bort och var upptagna med annat i denna stund. När man låtsas att man står på stolen för att att putsa kökslampan. Ja ni vet.
 
Nähä ni känner inte igen känslan?
 
Oki doki skönt för er.
 
Själv planerar jag en djup hämnd på den dom la rephelvetet på golvet!!!

Uppdatering om ett par skitfötter...

Jag har ju som ni vet Psoriasis under fötterna. Jag har varit hos husläkaren några gånger som skrivit ut kortison på kortison men ingenting har funkat. Men så beställde min chef en salva från Skogsapoteket...
 
 
Såhär ser den ut. Alltså först trodde jag att det bara var blaha blaha men det visade sig att det funkade! Alla mina sprickor har nu börjat läka och jag kan äntligen GÅ på mina fötter utan att det gör ont. Att jag luktar sjuuuukt mycket kåda när jag använder den är en annan femma. Skulle jag möta en hund när jag här salvan på fötterna hade den lätt kunnat missta mig för ett träd och lyft på benet för att pinka på mä!
 
 
 
Sen har jag ju äntligen varit hos hudläkaren också. Det hela är ganska sjukt då han sa precis tvärtom mot vad min husläkare sagt. Tex så tjatade min husläkare om att jag måste fila mina fötter. Jag har försökt protestera eftersom allt bara blir värre då och mina fötter spricker men han sa, jag citerar...nu måste du tänka lite själv...du måste ju få bort den där huden och det gör du med fil.
 
 
Som jag spruckit.
 
Men hudläkaren sa att jag absolut inte ska fila, då blir det bara värre. Jo tack kan du ringa och säga det till min husläkare också!
 
 
Skitsamma, nu har jag fått proffshjälp och utskrivet feta salvor och ett kortison som ska börja användas först när allt läkt och den tjocka huden är borta. Innan tar inte kortisonen.
 
 
Ett tag tänkte jag på riktigt be att få en rullstol utskriven eftersom jag inte kunde gå men nu ser allt ut att lösa sig. Det gör ju alltid det som man brukar säga=)
 
 
Mvh en happy bitter servitris med happy feets=)

Bästa födelsedagen i manneminne....

Alltså den här midsommardagen har fanimej levererat. Inte nog med att jag fyller år idag och fick full uppmärksamhet på fejjan, det var Norra europas bästa väder också! Vi har tillbringat hela dagen i poolen....
 
Bilder på det...
 
 
 
 
Om ni zoomar in min blekfeta kropp ser ni faktiskt min tatuering, den jag ALDRIG visar upp och som lätt skulle kunna vinna pris som den fulaste tatueringen i världshistorien. Skit i att zomma in förresten!
 
 
Syrran med familj tillbringade hela dagen på vår altan och vi drog ut tvn för att att se fotbolls Em. Tydligen fortsätter den trots att Sverige åkt ut???
 
 
Jag och Alice säger hej....
 
 
 
Fy fanken vilken bra dag. Men vad är det man brukar säga....jo...svenska sommaren är underbar, förra året var den på en torsdag.
 
Håller tummarna på att vi åtminstone får EN sån här dag till;)