Tack google

Ni kanske sitter och funderar över hur det gick med min Iphone? Den där som badade i toaletten härom dagen så högtalaren pajade och som massa folk tipsade om att jag skulle lägga i ris? Nähä ni funderar inte över det? Hur som helst tänker jag ge er en uppdatering iallafall.
 
Jo jag kokade upp ris och slängde ner telefonen men inte fan funkade det. Det ända som hände var att jag fick en sjukt klibbig telefon. Men man kanske inte ska använda Jasminris? Kanske mer fullkornsris? Och längre koktid? 
 
 
NÄÄÄÄÄRÅ!
 
 
Klart som korvspad att jag fattar att man inte ska koka upp riset. Haha ni har inte höga tankar om oss blondiner ni inte. 
 
 
Nej jag använde aldrig ris-tricket. Jag googlade nämligen fram värsta tipset som funkade så nu delar jag med mig av det till er...
 
 
När allt ljud slutat fungera på din Iphone:
 
Ta fram dina Iphone-hörlurar, stoppa in och ut dom i  din telefon några gånger. VIPS så funkar allt igen.
 
 
Jag vet, helt sjukt men min telfon är som ny igen. Eller ny och ny men den mår som innan den badade iallafall. 
 
 
Åh va skulle ni göra utan ert googleproffs.
 
 
Varsegoda för tipset.

Grattis Alice...


Igår fyllde Alice hela 11 år och vi var på La Comedia för att fira henne. På påskafton var ju släkten här hemma och vi satt och fnulade på var vi skulle gå och fira. Alla gav lite förslag och tillslut kom jag på värsta stället...VI GÅR TILL PALERMO utbrast jag. Det blev tyst. Men det är ju jättemysigt på Palermo (Uppsalas största ölhak) försökte jag igen. Det var fortfarande knäpptyst. MEN ROBIN VI BRUKAR JU GÅ DIT DET ÄR JU JÄTTEBRA DÄR...knäpptyst.
 
MEN GUD FÖRLÅT JAG MENADE JU LA COMEDIA...utbrast jag efter ett tag och då såg jag hur alla andades ut. Haha älskar tanken på om jag ringt och bokat på fel ställe, att vi fått ett långbord på Palermo.
 
HAHAHA!
 
 
Men när Alice fyller 18 ska jag bannemej ta med henne dit!
 
Hur som haver var det jättemysigt på La Comedia och jag älskar att jag närt en alldeles egen Zoolander vid min barm...
 
 
 
Theodor Zoolander, Zoolander Theodor...same same but different.

Att delas på Insta och bli yngre...

 
Fick det här UNDERBARA Alex Monroe-armbandet i mitt  påskägg och la upp denna bild på Instagram. Imorse när jag vaknade såg jag att Alex fucking Monroe himself lagt upp min bild på deras Insta-sida...
 
 
COOOOOLT!
 
 
Alex och jag är SÅ tajta nu!
 
Fick dessutom några nya vänner på kuppen, men jag misstänker att dom kommer avfölja mig ganska snabbt. Jag menar det mest spännande som händer på mitt Insta är väl när Theodor gör någon göllig grimars eller när jag tar ett glas vin framför Lets Dance. 
 
 
Snällt av Alex Monroes sida att lägga på massa filter på bilden förresten, liksom släta ut och föryngra min arm. Sånt är ju viktigt i en ding ding...nej förlåt...Insta-värld.
 
 
Nä nu ska jag gå och beundra min nya bästis Alex armband ett slag.
 
Häpåer.