Wellmilton...

Jag är så sjukt imponerad av Robins dotter Jennifer. Hon har nämligen öppnat ett eget företag som heter Wellmilton. Alltså när jag var i hennes ålder så...vadhetterre...hängde jag på krogen som enda intresse. 
 
Vad hon pysslar med?
 
Jo kostrådgivning. Hennes främsta inriktning är kostrådgivning för barn men du är självklart även välkommen till henne som vuxen för kostrådgivning, viktminskning eller bara för att finna nya, hälsosammare vanor.
 
HUR BRA!
 
Hon har så länge jag kan minnas varit väldigt intresserad av sånt här. Det har varit lite som att leva med Anna Skipper faktiskt.
 
Hur som haver tycker jag ni ska gå in på hennes hemsida och titta.
 
 
http://www.wellmilton.se/
 
Och gå gärna in på Wellmiltons facebooksida och gilla. Skulle ni göra det skulle jag få MASSA pluspoäng som platsmorsa och det kan ni väl unna mig efter lång och trogen tjänst i bloggvärlden?
 
 
Tack för ordet=))

Att svira ihop julstämning på minuten...

Ja det här är alltså mitt bidrag till årets adventsljus. Det hela var faktiskt ganska förarligt för när vi skulle tända ljuset kom jag på att jag glömt att göra en adventljusstake överhuvudtaget. Som tur är har jag en mamma som gillar att plocka mossa (?) så hon hade redan förberett en kasse till mig. HUR BRA. Sen hittade jag lite blockljus i skåpet och vips klarade jag mig från att vara den sämsta morsan ever. 
 
Är det bara jag som är rädd för mossa förresten? Bara jag? Ingen annan? Men vad sjutton, fattar ni inte hur många spindlar som kan ha gått och lagt sig för vintern där i? Sen tar vi in skiten, tinar upp dom och dom bah..jasså redan sommar...jamendåså dags att kliva upp då. Tänk på det ni, nästa gång ni tänder adventsljusen.
 
!!!
 
Eller så skiter ni i att tänka så och fortsätter vara normala istället. Ja det är också ett alternativ förstås.

När en blondin googlar...

 
Theodor: Mamma kan du googla vilka Pokemon som ger mycket poäng.
 
Jag: Absolut...då ska vi se...googlar "bra pokemon".
 
 
Jag: Men vad tusan är det här, det måste blivit något fel...
 
googlar igen "bra pokemon"...
 
Jag: Men vad fanken! 
 
Theodor: Konstigt, bara massa tuttar mamma.
 
 
Hur länge det tog innan porletten föll ner? Ja låt oss säga såhär, det tog sin tid.