Nyårsönskningar.....

Det här skrev jag förra nyårsafton här på bloggen ↓
 
-------------------------------------------------------------------------------
 
---------------------------------------------------------------------------------
 
Kan väl säga att inte något stämde in. Farmor dog ju. Och Milou. Och träningen kom liksom av sig när jag drog på mig en lårmuskelninflammation som förövrigt fortfarande sitter i. Och Joanna det jäveln döpte ju inte sin son till Carina utan valde Igor istället. 
 
 
Men nu tar vi nya tag.
 
 
Det här hoppas jag på år 2015.
 
Att alla mina nära ska få vara friska. Att jag plötsligt vaknar upp en morgon och är en gymtjej, köper träningskort och faktiskt använder det. Att jag inte fulgråter den 13 januari när jag går från frisören. Att jag inte stöter på ett vildsvin. Eller grävling. Eller björn. Eller något djur överhuvudtaget. Hund går iofs bra. Och tjockkatter.
 
 
Nyårsafton 2010....
 
 
 
Gott nytt år alla läsare och tack för att ni fortfarande hänger kvar.
 
 
Vi syns nästa år:)

Nya pjucks...


Jag har köpt Uggs. Har ju alltid sagt att det bara är bebisar och fjortisar som får bära såna men så fick jag syn på dessa på House of Doris och blev kär. Så jävla varma och sköna.
 
 
Ja jag ångrade mig där på ordet sköna för det är det sista dom är. Jag hade helt rätt när jag tyckte att det bara var bebisar och fjortisar som kan bära dom för det är ju förbövelen inget stöd alls för foten.
 
Det är som att vandra omkring i ulltofflor.
 
 
Ja jag ser ganska exakt ut såhär när jag går i dom...
 
 
 
 
 
JAG BEHÖVER FOTRIKTIGA SKOR FÖRIHELSKOTTA.
 
 
Mvh Uppsalas yngsta tant.

Lyxlunch i Skäris...

Idag var syrran och Alice här och hälsade på och jag hade gått upp i ottan för göra långkok. Det är så mysigt att bjuda hem familjen på en riktig vällagad lunch. 


Du är verkligen en klippa i köket mumlade syrran mellan varje tugga. 


Eller ja, hon mumlade faktiskt ingenting alls. Men hon hade nog bara fullt upp med att tugga på fiskpinnarna.  Jaja jag skrev långkok men jag menade långstek....


För det är väl så det heter när man steker fiskpinnar en aning för länge? 


År 2015 blir nog året jag ger ut en kokbok.