Halloj...


Har tillbringat större delen av dagen sittandes på golvet. Om jag gud förbjude försökte resa mig upp drog minitalibanen igång sina röstresurser som kan få vilken operasångare som helst att ligga i lä. MAJ GADD.

Appropå röstresurser förresten, visste ni att schlagen börjar på lördag? Men herregud jag hade ingen aning. Var tvungen att boka en schlager-vinkväll med Sahar ögonaböj. Vet inte alls vilka som med i år men jag kan sätta en hunka på att Linda Bengtzing står startklar. Någon som vågar sätta emot?

Tisdag...


Morrn morrn här sitter jag och hänger i skogshuggar-skjorta och en finne som vägrar kasta in handduken. Tror jag får ta till drastiska åtgärder, vad nu det ska va? Tandkräm har jag hört ska va bra? Eller bränna bort den kanske? Eller hyvla?

Ja nä medans ni plockar fram era finaste anteckningsblock och skriver ner mina hudproblem går jag ut på en promenix. Ajöcken.

Promenix...


Tog en långpromis med trötthunden. Fiii fasiken vad kallt det är, nä kyla är ingenting för mig. Något annat som inte är för mig är mössor, ser ut som en trattkantarell i exakt alla. Skulle jag gå i en svampskog hade jag antagligen rykt direkt....åh vilken fin svamp, ser lite bitter ut bara. Ämen shit vilket dåligt skämt förlåt...eller vänta nu hörde jag någon skratta. Nähä det var visst bara tvn.