Godnatt


Läste precis Katrin Schulmans blogg. Hon hade 12511 läsare idag. Det hade inte jag. Jag hade 60.  Men det är jag väldigt stolt över. Älskar er alla 60. Jag trodde jag skulle ha två läsare om dagen, tre om min mamma fattade hur man startar en dator. Så jag är nöjd. Sjukt nöjd. Nu ska jag och semesterliraren Milou sova. Puss på er.

Gott skratt


Skrattade ihjäl mig när jag hittade den här artikeln igår när jag städade. Det var Unt som var ute och hörde vad folk tyckte om att det skulle bli rökfritt på krogen. Och självklart kom dem in på Le parc. Och hittade mig. Det värsta är vad jag säger i artikeln.
Jag: Det ska bli skönt att det ska bli rökfritt på krogen. Nu ska jag själv försöka sluta.
Vilket var en stor lögn. Jag har väl aldrig tänkt sluta röka. Det har jag alldelst för dålig karaktär för. Ville väl låta duktigt, eller göra mamma stolt eller nått. Två år efter tar jag fortfarande alldelest för mycket rökpausar på jobbet.

Milou tar semester


Min arbetskompisen Erik kom och hälsade på jobbet idag. Han tyckte jag kränker Milou här på bloggen. Var tvungen att gå hem och diskutera det här med Milou. Och nej Erik Milou känner sig inte kränkt. Men vi kom iallafall överens om att han ska få en paus från bloggen. Äta Frolic och jaga sin egen svans. Eller vad nu hundar gör på sin semester.