kör mobilbloggning på väg till job

MMS

kör mobilbloggning på väg till jobbet. Har redan stött på inte allt för nyktra folk. Det här bådar inte gott. Ha en bra valborg och varva med vatten. Puss på er.

massa strunt


Trött är jag. Så trött och sliten. Måste åkt på någon mystiskt sjukdom. Inte svininfluensan då hoppas jag. Verkar läskigt.

Jaha vad ska jag göra på Valborg då? Börja med champagnefrukost kanske, kolla på forsränningen sen sitta på uteserveringar och dricka rose i solen. Nej nej nej inte alls. Jag ska jobba. I 17 timmar. Kan berätta att jobba valborg på krogen är inget drömläge. Huuu. Nu måste jag gå och vila upp mig. Kan behövas. Godnatt.

nä det här var skumt


Så har man blivit spådd då.
Och satan i gatan vad intressant det var. Hon sa saker som hon omöjligt borde veta. Saker som jag tyvärr inte vill ta upp här. Men det var lite scaaary att hon visste såna saker.

En sak som jag kan berätta är att det första hon sa var att hon såg en graviditet. Men jag vill inte ha barn pep jag. Isåfall får du vara väldigt noga med preventivmedel sa hon, för en graviditet ser jag inom kort. Hjäääääälp!!!

Sen beskrev hon Robin i detalj, hur han ser ut, hur han är som person, hans tankar och om hans barn. Skumt. Hon berättade också om min situation på jobbet. Saker som stämde rakt igenom.

Så sa hon självklart att jag var trött och jobbar för mycket. Och det var väl inte så otippat. Men herregud vad konstig upplevelse det här var. Jag är nog lite i chock. Det är jag.

Hokus pokus eller inte. Vad vet jag. Men mig lyckades hon övertyga rakt igenom. Inget snack om saken.