På jobbä...

Idag hänger jag med grisen igen. Kom och hälsa på och ät en Moules frites vettja, så god att hälften vore nog. Vi syns här då. Hej.

Det där med glatt humör....

När jag åkte buss härom dagen hejade jag som vanligt på busschauffören när jag klev på. Hej svarade han surt men bemöda sig inte ens att titta på mig. Trevlig tänkte jag och stoppade in mitt busskort i kortmaskinen.
 
Tyvärr råkade jag trycka in kortet för hårt och då spottar maskinen bara ut kortet igen. Oops sa jag och sneglade på busschaffören, han i sin tur stirrade fortfarande ut genom fönstret och om det här varit en serietidning hade det garanterat kommit rök ur öronen på honom.
 
 
Tryckte in kortet igen och råkade göra om samma misstag. Maskinen spottade bara ut kortet igen. Hehe är det mig eller maskinen det är fel på frågade jag, dig svarade busschaffören kort och den här gången tror jag faktiskt det kom lite rök ur öronen på honom. Jaha ok det är mig det är fel på här alltså.
 
Säga vad man vill om busschaufförer men det är sjukt ärliga iallafall.
 
 
 
 
 
Förlåt att jag hade mage att kliva på din buss herr busschaufför...

Samiska bebisar...

Jag frågade ju i förra inlägget vad ni tyckte om dom där skorna och vi kan väl säga såhär, ni gillade dom inte. Överhuvudtaget. Blev lite lack faktiskt. Det var ju inte dom svaren jag ville ha så jag googlade skorna istället. Kom in på en tjejs blogg som beskrev dom där skorna såhär...kände mig som en Samisk jättebebis i dom.
 
Jaha ok dom är väl fula då tänkte jag.
 
Men sen gjorde jag något jag aldrig gjort i mitt liv.
 
JAG GICK EMOT STRÖMMEN!
 
Så nu är jag ägare till ett par skor ni tycker är fula och som någon okänd tjej påstår att man ser ut som en Samisk jättebebis i. 
 
 
 
Men det är väl inget fel på Samiska jättebebisar. Någon måste ju vara det också.