Dagens inköp...

Har ju tjatat på Robin i evigheter på att åka till Ikea. Han har vägrat. Det är som om han tror att Ikea är ett enda stort slukhål för gifta män. Som att han aldrig skulle komma levande därifrån. Så mycket har han vägrat.
 
 
Men idag åkte jag äntligen dit, med syrran. Planen var att köpa massa saker som jag kännt hur länge som helst att jag behöver. Eller behöver och behöver, men ni hajar. Jaha och vad händer?
 
 
 
Jo jag köper bara en packe servetter och doftljus. 
 
 
 
???
 
Kassörskan står antagligen fortfarande och gapar av chock. Och i personalrummet är mina inköp dagens snackis. Alltså hörde ni om hon som kom ut härifrån med bara servetter och doftljus? 58 spänn lyckades hon handla för. Så lite har nog aldrig någon sluppit undan med. Borde vi ringa Kamprad? Och se över rutinerna?
 
 
Ja herregud. Måste nog tjata på Robin att få åka dit snart igen. 
 
Göra om göra rätt så att säga.

Fullt ös medvetlös...

Var ju på Junibacken igår och kan säga att jag...gillade det inte. Mest berodde det väl på att det var hysteriskt mycket folk där. Galet. Sen var luftkonditioneringen trasig just denna dag så det var så varmt att självaste Sahara öknen skulle kännas som en frisk vind i jämförelse.
 
 
En annan sak var att det låg en butik med massa leksaker mitt i smeten som man var tvungen att passera massa gånger. Theodor är just nu i den åldern som han inte fattar att han inte kan få allt. THEOS skrek han och sög sig fast i leksakerna. Nej inte Theodors försökte jag. THEOOOOS skrek han ännu högre.
 
 
 
Vid några tillfällen låg han tom med mitt på golvet och skrek ut sin förtvivlan, THEOOOOOOS, ja ni vet sådär som bara 2 åringar kan bete sig.
 
Då tog vi en glasspaus och den fick iallafall 4 av 5 möjliga...
 
Mammans treo fick 5 av 5.
 
Men självklart hade barnen väldigt roligt emellanåt...
 
Och sagotåget var helt fantastiskt. 2 timmars väntetid dock. Ja ni läste rätt. Däremot behövde man inte stå och köa till tåget utan man fick en tid bokad.
 
På tåget hem var jag helt slut. Så slut att jag sa till syrran att Theodors nya pussel hade sjuuuukt många gröna bitar. Det där är baksidan svarade hon.
 
OOOOOOOPS. 
 
 
Nä hoppa över Junibacken. Iallafall i högsäsong. På lunchtid. Och när luftkonditioneringen inte funkar. Varsegoda för tipset.

Direktrapport från Junibacken...

Det är hysteriskt här.

H.Y.S.T.E.R.I.S.K.T

Jag är inte ens säker på att jag kommer komma överlevande härifrån. Om jag inte gör det vill jag ta tillfället i akt att tacka för den här tiden. Det har varit ett nöje att lära känna er. Hej.