Tilltugg då och nu...


Kolla vad gott! Sangria, räkor och ost är fanimej en bra kombo. Ja jag sitter inte med detta framför mig nu alltså, kl 11.00 på dagen. Nej nej det där är från igår när jag var med min vän Sahar på Tilltugg. Tyvärr fick jag inte ta kort på Sahar då hon påstå sig ha en "fuldag"...
 
men här är en på bild henne från samma restaurang fast för 6 år sen. Sahar är hon till höger. Eller hon till vänster heter iofs också Sahar men hon var dock inte med igår.
 
 
Hur som helst hade vi jävulskt trevligt och nästa gång vi ska ses bestämde vi att vi ska prova det nya stället La Parilla. Eller jag kom inte på vad det nya stället heter så jag förslog att vi skulle gå till "Camel Club" nästa gång. Ja stället hette ju så för inte alls länge sen.
 
 
Typ för 20 år sen bara och här står jag och hänger utanför Camel i en otroligt fin Tuborgskjorta. Så kul att jag inte åldrats ett dugg sen dess. HAHA skoja.
 
Men ET phone home fingrarna var fanimej dom samma.
 

Utökning i familjen...

Jag skrev ju härom dagen om jag inte visste om jag skulle vara rädd för rådjuren på min tomt eller inte. Men håll i er nu för nu har jag bestämt mig. Jag är alltså...
 
INTE RÄDD!  Surpise va? Men kolla, dom är jö så gölliga.
 
Den största anledningen till att jag slöt fred med dessa rådjur är att Tjockkatten låg på farstubron och tittade på när hela familjen knaprade päron, utan att röra en fena. Och ja har Tjockkatten godkänt något på vår tomt är det inte mer än rätt att jag också gör det.

Jag har tom googlat vad jag ska ge dom när päronen är slut. 

Vi kommer bli SÅ tajta:)

Att lyckas på något sätt...

Jahaja för er som redan läst mitt förra inlägg kanske undrar hur det gick med min middag? Eller inte. Men hur som helst kommer här en uppdatering....
 
 
Här står middagen i sin lergryta...sjukt bra uppfinning. 


 


Och här är köttet som jag hade i den. Va? Hur perfekt stekt blev inte den! Hade kastat i äpplen, massa kryddor, lagerblad osv osv så köttet smakade ljuvligt. Ja jag är lite överstolt här. Så spring hem till era mor och far föräldrar och sno deras lergrytor BUMS!Något som jag inte vill att ni ska sno är min 4-åring. Han klädde liksom upp sig i skjorta när han upptäckte att morsan hade en brakmiddag på gång. Det här är fanimej inte var dag sa han och tog tom  gele i håret. 
 
Bra lyckad middag ändå.