Jobb och engelsk buljong...

Sorry för den totala radiotystnaden från min sida, har liksom inte haft tid att blogga. Eller vad snackar jag om, tid har jag haft men jag har spenderat den på annat bara. Tex har jag jobbat.
 
Appropå jobba, det är ju tradition i restaurangbranchen att man ska driva med den som är ny på jobbet och igår försökte kockfan med just detta på mig. Han bah....åh engelska buljongen är slut kan du fixa det, det är bråttom. Tydligen är det  bara hett vatten som man lurar någon stackare att göra. Men här gick han bet kan jag lova för jag bah...engelsk buljong? Det får du väl för i helvete fixa själv, jag kan inte ens koka ägg...sen stegade jag argt därifrån. 
 
Stackarn hade ju ingen aning om att det var DEN BITTRA SERVITRISEN han hade att göra med. Alltså sjukt dåligt skämt förövrigt. Tacka vet jag på min tid, då lurade kockarna folk med att
 
* Lura in praktikanter i frysrummet för att vispa is. Kom ihåg när jag jobbade på Camel Club och hittade en stackars kille i frysrummet med dunjacka på sig, i full färd att vispa is.
 
* Skicka iväg servisen för att köpa flensost. När jag jobbade på Le Parc skickades en stackars servitris till Ica Luthagens chark för att beställa...flensost. Hahaha!
 
* Gå till Fyrisån för att hämta å-vatten till fisken. Vet inte hur många stackare som traskat iväg med hinken dinglades i handen för att hämta lite friskt fräscht åvatten. 
 
* Lura den nya att springa till grannkrogen för att låna ett ögonmått.
 
 
Alltså engelsk buljong....
 
 
 
Bildresultat för shaking head gif

Ny adress....

WTF har hon gått vilse? Nopp Nopp. Det skulle iofs kunna varit så eftersom jag besitter Norra Europas sämsta lokalsinne men jag jobbar faktiskt luncher där inne. Jag har inte jobbat traditionell lunch på 20 år så jag känner mig lite som en praktikant så att säga. Funderar att trycka upp en skylt med "NY PÅ JOBBET" trots mina 20 år i branchfan.
 
 
Jaja roligt som fanken är det iallafall och att gå från jobbet kl 15 istället för att gå TILL jobbet vid den tiden är fantastiskt. Kom och ät en bit lunch vettja. Men stressa mig inte jag är faktiskt NY.
 
 
Syns då.
 
Ps. Jajajaaaaa bilden ovan skulle kunna vinna VM i filter.  Om ni ser en sån tävling är ni att fria att anmäla mig. Ds.

Att hänga på gymmet...

 
Theodor är ju ledig på måndagar och idag bestämde vi oss för att hänga lite på stan. Det här med hänga lite på stan har iofs lite olika betydelser för honom och mig....
 
Theodor tar det liksom bokstavligen. Här tex hängde han bra länge eftersom det tydligen fanns något jäkla gym där på Pokemon Go. Aja det är ju bra att någon av oss gillar att hänga på gym. Meningar som...vi letar upp närmsta gym" är ord som BARA kommer komma ut ur min sons mun.
 
Fick iallafall med honom in i EN butik där han köpte en Batman-tröja och Batman-byxor. Jodå "klä sig i superhjälte kläder från topp till tå perioden" är inte förbi. Misstänker att den kommer hålla på till han är TRETTIO! Själv hittade jag en apsnygg stickad tröja på rea, 100 pix bah, man tackar.
 
 
Här försöker jag visa upp våra nya kläder. Gick väl sådär. Äh ni får helt enkelt blunda och föreställa er en grön oversize tröja och en galning med Batmankläder från toppen till tåen.
 
 
Nä nu ska jag googla var fanken man kan hitta en billig cykel, måste ju kunna ta mig till jobbä som den stadsbo jag är, dvs bajkandes. Tips var man kan hitta det godtas gärna. Tack på förhand.