Nyårsönskningar...

 
 
Det här skrev jag förra året om vad jag hoppades på av år 2013 och ja allt gick i uppfyllelse. Alla mina nära och kära fick vara friska, jag åkte på 3 utomlandssemestrar och jag vågade färga håret brunt.
 
Man tackar år 2013.
 
 
Det här hoppas jag på år 2014:
 
Att alla mina nära och kära ska få vara friska, att jag ska sluta vara så lat och börja träna och att min vän Joanna döper sin son som föds i maj till Carina.
 
 
Gott nytt år alla bloggläsare. Jag är er evigt tacksam att ni hänger er kvar på Norra Europas svajigaste blogg. Vi syns nästa år=)

En stillsam kväll...


Idag kom Ali och Sahar till Skäris med sina barn. Jag hällde upp ett varsitt glas vin till mig och Sahar sen satt vi länge i soffan och bara småpratade...


ELLER 


Så drack vi bara en varsin klunk av vinet innan vi var tvugna att avbryta femtioelva bråk mellan barnen, plocka upp ett 100 bitars pussel som rasat i golvet och plocka bort alla lösa ting i huset pga att hennes minsta äter allt, inkl Milous svans. Sen var dom tvugna att åka och då ropade vi till varandra i hallen HA SÅ TREVLIGT IMORGON, GOTT NYTT ÅR. Sen var dom borta.