Gårdagen i bilder...

Jag sa ju att jag skulle bada, och jag badade! 

Här är inte beviset på det och jag har tyvärr inget bildbevis, ni får helt enkelt tro mina ord.

19 grader var det förövrigt.

Inte heller ett bildbevis, bara vi bah.

Att jag drack en Sangria förevigade jag iallafall på bild. Allt annat hade varit sjukt.


Och titta på Theodors nya kompis Zappo, så jäkla söta ihop! Vill ta hem honom men tror att dom riktiga ägarna skulle surna till då. Typiskt hundägare.

Det är 22-24 grader och här ser ni en turist med tisha och shorts ute och spatserar. 

Bakom ser ni en spanjor, klädd i mössa och tjock ylletröja. Spanjorerna måste tycka vi är helt rubbade. Personligen tycker jag att det är dom som är crazy. Allt över 15 är sommar!

Härlig dag helt enkelt:)Men det är ju förihelskotta nyårsafton idag. Åh tack för att ni hänger här inne och tack för detta år. Me like you❤️

Gott nytt år🎉

Rapport från Spanien...

Ikväll har vi varit och ätit på strandpromenaden. Jag tog musslor som förrätt och ni ska bara veta hur gärna jag ville fota dom så jag kunde lägga upp här. Sjukt stora var dom!

Tyvärr satt jag med människor jag inte känner så bra så jag vågade inte fota. Ännu mindre vågade jag säga att bilden skulle vara till min blogg.

Alltså är det ens lagligt för en 38-åring att nämna att man har en blogg?

Tveksamt.

Hur som helst för ni helt enkelt föreställa er mina goda musslor och hålla till godo med en bild på minitalibanen när vi lämnade restaurangen istället...


En som inte åt musslor....


Aja nu ska jag gå och sova. Imorgon tänkte jag chansa på att gå ner på stranden. Vi är jö i Torrevieja och vattentemperaruren är ju inte så jättehög så års. Tippar på att det kommer kännas som en isvak. Men jag har badkläder med mig så då ska det väl fanimej badas. Och ja lilltån räknas.


Återkommer i ämnet.Sov gott:)

Åt helsingland med termobrallorna....Från fjälltoppar till palmtoppar. Är i Spanien alltså för att fira lite nyår. 

Återkommer när nätet inte beter sig som om året var 1990. 

Chao.