Att säga hej då...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu vänder vi blad....
 
 
 
 
 
 
 Hej då Skärfälten. Det var en ära att få lära känna dig♥♥♥
 
Nu drar vi vidare=)

Hej Uppsala....

Så, då var man hemma från Idre. Fy fanken vad en vecka går fort=((
 
Resan hem gick bra förutom att bilen var så jäkla fullpackad att Theodors Ninjagoskepp som han fick i julklapp och kämpat med i flera dagar att få ihop åkte i backen. Det var Lego ALL OVER THE PLACE! Och tårar. Tur att det finns Treo!
 
När jag kom hem och tömde posten hittade jag TRE julkort i postlådan. Åh jag bara älskar att få julkort. Bl a låg detta i postlådan....
 
Ja alltså, det är inte lätt att komma ihåg vad jag babblar om men mest troligt har jag klagat på uteblivna julkort här på bloggen. Klaga är ju liksom min främsta hobby. Är så glad att någon har lyssnat. Eller ja, med ett halvt öra i allfall.
 
TACK JEANETTE DU ÄR BÄST♥
 
 
Nä nu måste jag gå och lägga mig. Har en SJUKT lång dag framför mig imorgon, eller iofs, allas dagar är ju lika långa men jag har en hel del att stå i.
 
 
På återseende.

Lite uppdatering mitt i Urd...

Idag drog stormen Urd in över Idre och vi spenderade förmiddagen i stugan eftersom dom flesta liftar var avstängda.


Men ni som är småbarnsföräldrar vet ju att man inte, under några som helst omständigheter kan vistas inne med barn för länge, dom blir som galna. Lite som tjejerna i årets Bachelor faktiskt.Så vi trotsade stormen och tog oss till våffelstugan. Kände mig som en del ur filmen BARNEN FRÅN FROSTMOFJÄLLEN! 


Mysigt var det iallafall, när vi kom fram.

Sen drog vi ner till "byn".  Var sååå nära att köpa denna kudde...


Men sen slog ser mig, jag är nog bara hjärntvättad av Idre och allt "renmode" som råder här. Det var som när min kompis var i Texas och var en millimeter sekund från att köpa cowboyboots. Eller som när min systers man var på High Chaparall och började fundera över att köpa en oljerock.HAHAHA.
Hur som helst, köpte inte renkudden men här är en bild på smyckeskrinet jag fick av mamma i julklapp. Älskar det. Vill typ knuffa ut familjen ut sängen och skeda med detta istället.


NÄRRÅ.

Jorå.

NÄRRÅ.

Jorå.

Osv osv.