Dop


Annies dop var jätte fint och hon log sig igenom hela tillställningen. Riktigt charmtroll. Efter dopet var det dopfika. Annie missuppfattade dock det hela och satte igång att tugga på mitt hår istället för bullarna....själv missuppfattade jag ingenting. Jag åt 2 STORA bitar smörgåstårta, bullar och kakor. Har du ingen skam i kroppen, det ska räcka till alla fräste Annie tillslut. Eller bebisar kan ju inte prata men jag såg det i blicken.Jag äter för två muttrade jag och tog en kaka till.

Tack familjen Östlund för idag♥

söndag


Morrn morrn. Nu ska jag dra till lilla Annies dop. Mys pys. Minns det som igår när jag själv döpte mig..nej nej jag har inget superduper minne från när jag var spädbarn. Nix pix. Jag döpte mig när jag var 15 år för att få konfirmera mig. Och konfirmera mig gjorde jag högst troligt för att få fina presenter.

Hur som helst ringde prällen dagen innan dopet och sa att jag inte kunde döpa mig till Carina Ahlström. Jag hette tydligen Karlsson. Det hade jag gjort i 15 år utan att veta om det. Det är sant. Min mamma heter nämligen Karlsson och mina föräldrar hade glömt den lilla detaljen att ändra min efternamn till pappas. Jahaja.

Efter mycket om och men fick jag iallafall heta Ahlström, döpa mig i kyrkan, konfimera mig, få fina presenter och bli frälst...öhhh. Slutet gott allting gott.

Men nu var det lilla Annies dop ja. Moooot Örsundsbro.

Daniel 30 bast


Mycket trevlig kväll hos Daniel och Sahar med massa god mat. Perfa för en gravid köttbulle-kärring som mig.


Svärmor och RobinSahar lånade doktor Daniels stetoskop för att lyssna på sin gudsson hjärtslag.


Ho ho någon hemma...

Ja ja, sluta glo på mina brön, jag vet, dom är huge.


Tack söta ni för ett trevlig kväll!

Nu är det dags att gå och knyta mig. Måste säga att det känns ganska skönt att jag denna lördag slipper stå i baren och köra såna här konversationer: 

52 kr tack...VA 52 KRONOR FÖR EN ÖL HAR JAG KÖPT HELA STÄLLET ELLER!!!

Godnatt på er.