Vilket klipp...

Jag befinner mig i Spanien och spanjorerna är fan bra på mycket, göra Sangria tex eller leverera bästa vädret. Vi har haft mellan 25-30 grader varje dag sen vi kom för 1 vecka sen.

Det jag däremot är lite tveksam till är deras frisörer. Jag menar att ens son utbrister MEN MAMMA JAG SER JU UT SOM HAN I SMÅSTAD JÖ när vi går ut från frisören är lite förargligt. Mest eftersom det var sant...

(null)

Den där skådespelaren får hålla hårt i sitt jobb. Thedodor är honom hack i häl.

Snodd lista....

Min senaste skärmdump...

(null)
99 procent av mina skärmdumpar består av lockigt hår och här är dom PERFEKTA lockarna! 

Senaste podcasten jag lyssnade på...

Åh herregud hur ska jag minnas det, lyssnar ju på podcast mest hela tiden men Dilemma var nog den senaste.

Vill förövrigt starta en egen podd som självklart ska heta "Den bittra servitrisen" där jag babblar om ALLT inom min bransch, akta er gäster som inte kan bete er. Närå. Jorå. Som sidekick tänker jag mig en vän som alltid har sylvassa åsikter. Mmm vi får se.


Mitt senaste skickade sms..

(null) Blev väldigt förvånad när jag gick in för att titta. Har jag skickat en bild på ett bilspel till Carro? Sen krävt att hon ska svara? Har jag tappat det? Vad fan är det som pågår? Kom sen på att det är Thedodor som skickat detta till hennes son Miliam. PHU.

Min senaste TV-serieobsession...

Kockarnas kamp. Jäklar vad jag älskar det programmet och jäklar vad jag älskar Tareq. HEJA HAN! Eller heter det heja honom...hmmm.


Min senaste använda emoji...

Utan tvekan skrattemojin, överanvänder den.

Mitt senaste klädköp...

(null)
Denna mörkblåa jacka från House of Doris. Älskar den mer än lockigt hår och Sangria. Ja då kanske ni hajar hur mycket jag älskar den. 

Senaste taggningen på Facebook...

(null)
En video på spindlar. Ser ni en bild på en råtta eller en spindel på fejjan kan ni ge er fan på att jag är taggad i den. 

Min senaste sedda film på bio...

Ninjago. Det som gissar rätt om vem som tvingade mig att se den vinner...ingenting.

Senaste...

Skoja listan är över och ni kan gå vidare i ert liv, massa matnyttig information rikare. Varegoda.Norra Europas sämsta bloggare är tillbaka....

Nämen fasiken vad tiden går hörrni, det var ju för sjutton FYRA månader sen jag bloggade! 

Vad hände? 

Ja alltså så här är det, inget hände, nada, noll, zero. Mitt liv är precis som vanligt sen vi hördes sist, samma jobb (ny ägare bara) samma minitaliban (lite längre bara) samma Tjockkatt (lite tjockare bara) och samma dåliga humor (lite sämre bara). Jag råkade liksom bara komma in i längsta bloggtorkan i mannaminne. 

Kan vi stryka ett streck över det här? Liksom förlåta och gå vidare?

Taaaack. Ni är så förstående:))

Ja men dåså, då hörs vi sen då, inte om fyra månader alltså utom om typ....en dag. Vi säger så.

Heeeeej:)