Lönnmördare och snilleblixtar...

Jag och mamma hade ett nyckelproblem igår. Hon skulle lämna mitt hus senare än mig så vi diskuterade hur vi skulle göra med nyckeln. Först tänkte vi gömma den på altanen men jag kände mig inte ok med det. Inte för att jag var rädd att någon inbrottstjuv skulle hitta den utan för att jag var rädd att någon random mördare skulle hitta den, bygga en lönngång under sängen och BOSÄTTA sig där. Jo det har faktiskt hänt på riktigt!
 
 
Tror jag?
 
 
Hur som helst löste vi det på ett annat sätt men det fick mig och tänka på en sak som hände när jag var liten. Jag var nämligen ensam hemma och ville gå till en kompis, mamma hade dock ingen nyckel med sig så då kom jag på en snilleide. Jag ställde ut ett par stövlar, la i nycklarna och skrev en lapp som jag tejpade på dörren. Den löd...
 
 
Hej mamma. Jag har gått till Marlene.
 

Sen avslutade jag lappen med en text som var så liten att en inbrottstjuv inte skulle se men lagom stor så mamma skulle kunna läsa...
 
Ps. Nyckeln ligger i stöveln.
 
 

Alltså...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tur att man blev smartare med tiden.
 
 
Eller nått.

Igår rå...

Igår sov ju som sagt Theodors kusse Alice här och vi hade ett fredagsmys utan dess like. Jag dukade fram godis, chips, nötter, glass och ett glas Malbec. Och ja vinet var till mig såklart.
 
 
 
Barnen drack hotshot.
 
Sen tittade vi på Lets Dance. Vi röstade på vem som skulle vinna och jag röstade på Magnus, Alice på Morgan och Theodor på Anton. I potten låg 5 kronor. Theodor vann och har stora planer för femkronan. Han ska köpa..
 
* Angry Birds
* Bilar
* Godis
* Frostleksaker.
 
 
Sak vi kan strycka från Theodors framtida yrke  ekonom.
 
Alice och en icke ekonom....

Smart drag Carina smart drag...

Ni vet att man brukar säga att man lär sig av sina misstag. Så jobbar inte jag. Nej tex berättade jag för Theodor att hans kusin Alice ska sova här idag INNAN hon anlänt.
 
Herregud vilket jäkla misstag!
 
 
Jag vet ju egentligen exakt vad som kommer hända, nämligen att han tjatar hål i hövve på mig om NÄR hon ska komma. Imorse vaknade han okristligt tidigt med orden NÄR KOMMER ALICE? Jag förklarade att hon måste gå i skolan först och när kl slagit 08 hade han frågat 24 gånger (ja jag räknade) om skolan är slut snart.
 
DEN HAR JU FÖRIHELSKOTTA INTE ENS BÖRJAT.
 
 
Snälla rara Alice, jag brukar inte förespråka skolkning men kan du inte dra från skolan nu. Jag pallar inte mer!
 
 


Kussarna i somras...