Tack Matti


Idag var det rena rama julafton när jag kom till jobbet. Min arbetskamrat Matti hade köpt massa presenter till mig i Finland.

Jag fattar absolut nada. Känner inte direkt att jag är värd allt detta. Det är ju inte ens min födelsedag. Men jag är inte den som är den. Jag tackar, bugar och tar emot. Alla borde ha en Matti på sin arbetsplats. Det tycker jag.

soffhäng


Jag och tjockkatten ligger och kollar på Oprah...eller jag kollar på Oprah och tjockkatten glor på mig (psykovarning)

Hur som helst har jag det jäkligt bra här i soffan. Så om någon vill ta mitt arbetspass idag är det bara att hojta till.

Hallå!!!

Någon?

Ingen?

Fan!!!

igår


Skulle till Plock igår med Sahar. Men av någon oklar anledning var det stängt. Så det fick bli Tzatsiki istället och en allt annat än nyttig Mezetallrik. Men gott var det.


Hade en ny tröja på mig. Det hade tydligen tjejen bakom mig också. Fast hon hade glömt att tagit bort prislappen. Det hade inte jag.

Efter Tzatsiki drog vi till mitt eget jobb Le Parc och pimplade vin. Planen från början var att det skulle bli en tidig kväll. Det blev det inte. Inte alls. Idag mår jag som jag förtjänar. Det finns ett ord för det...hmm..jag tror det heter B A K I S.

Läläläjters.