Brun utan sol och sånt...

Gokväll. Har precis kommit hem från jobbä och ligger utslagen i soffan, inte för att vi hade mycket folk för det hade vi inte, nej jag är helt enkelt bara en trött jäkel ändå.
 
Men nu ska gå och knyta mig ögonaböj för imorgon jobbar jag långpanna. Måste bara dränka mig i brun utan sol först. Ska nämligen jobba med en tjej imorgon som precis kommit hem från Grekland. Rykterna säger att hon är sjuuukt brun.
 
Själv har jag solat exakt en timme denna sommar och ser ut som jag bott i en källare utan fönster i fejjan. Men men ingenting som inte ett kg BUS kan lösa.
 
Tack snälla rara gud i himlen för att du uppfann BUS.
 
Eller vem det nu är som uppfann dom gyllene dropparna.
 
 
 
Med dom lärorika orden säger jag godnatt.
 
Servitris med exakt NOLL färg i trynet...

Convörs....

Jag kan möjligtvis vara ägare till norra Europas smutsigaste converse (ser värre ut i verkligenheten) (eller IRL som dom riktiga bloggarna skriver).
 
Utsprungsfärgen var vita, tror jag, det går helt enkelt inte att tyda. 
 
Så hur glad blev inte jag när Malin levererade ett par sprillans nya till mig, ända från England. Jag bugar bockar och niger allra ödmjukast. 

I hövvestaden...

Hade en väldigt trevlig dag igår.
 
Drog ju till Stockholm för att gå på vinprovning...
 
Provade Amarone viner..
 
Hej hiiiiiimmelriket.....
 
Vill passa på att rekommendera detta rosevin. Sjukt gott, sött, men sjuuuukt gott. Finns på Systembolaget för en billig penning (57 riksdaler).
 
Efter vinprovningen släpade chefen med oss till Nobis Hotel för lite drinkförtäring. Eller släpa och släpa, gick dit av fri vilja faktiskt. Denna strawberrydrink var som en käftsmäll i munnen. Så jävulskt god.
 
Moa bånda med en sjukt lång människa....
 
Ja just ja såg en kändis utanför Nobis Hotel också. Ingen aning om vem bara. Men om alla andra tar kort gör fanimej jag det också. Hej bloggmaterial liksom.
 
Ja nä det var väl allt från gårdagen. Ajöken fröken.