Borde starta en lost and found firma...

Ok nu tjatar jag om det här igen men som ni minns gjorde ett inlägg om hur jag hittade Theodors Ipad genom tipset att lägga en sax och en nyckel i fönstret....
 
Fick denna kommentar då...
 
 
Ok och jag måste erkänna att jag börjar bli orolig för DIG som inte tror på detta. Idag ringde nämligen min chef och tackade mig. Hennes inneboende hade nämligen tappat bort hennes husnyckel och dom hade letat i en vecka. Precis överallt. Men så tipsade jag om nyckel+sax och vad hände?
 
JO HON LYDDE MIG OCH HITTADE NYCKELN!
 
 
I SNÖN UTANFÖR HUSET!
 
 
HA!
 
 
HA HA HA!
 
Tack återigen Linda. Du har inte bara hjälpt mig att hitta Theodors Ipad, du har även hjälpt mig att ligga på sjukt mycket plus hos chefen. 
 
I owe you big time!

Att ge och ta...

Var hemma hos mamma igår och firade henne eftersom hon fyllt år. Jag fick jättefina presenter.
 
Tex denna vas. HUR FIN?!
 
Va? Varför jag fick presenter? Äh presenter och presenter, jag brukar gå runt och kolla ut fina saker när jag är hos morsan och plocka med mä. Ljuslyktorna på bilder är också från henne tex. 
 
 
Men ni kan vara lugna, hon fick presenter också. Tex en apsnygg gammelrosa skjorta. Hmmm undra om jag ska sno med mig den nästa gång jag är där?
 
SKOJA.
 
inte.

Söndá hela dagen...

Idag var det ingen bra start på dagen. Igår lovade vi Theodor att åka till Pelle Svanlös parken idag och lovat är lovat så dit for vi. Men herregud vad jäkla kallt det var, jag min ärthjärna hade nämligen satt på mig sneakers och höll på att förfrysa fotjäklarna.
 
Såg dessutom en MUS springa omkring där!
 
När jag bodde på landä bodde dom i skogen och när jag bor i stan bor dom i parker.
 
HUR SJUTTON SKA DOM HA DET!
 
BESTÄM ER!
 
Aja när vi stelfrusna skulle åka därifrån startade inte bilen. Så ja vi fick alltså sitta i en iskall bil och vänta på förstärkning. Tror aldrig mina fötter kommer återhämta sig efter det faktiskt.
 
 
 
 
Såg dessutom på bilderna att jag var lite väl hängig på Maja. Nu fattas väl bara att hon...
 
anmäler mig för sexuella trakasserier...VAR FAN HAR JAG HANDEN?!!!
 
Note to self: Det är vinter förihelskotta så ta fram kängorna igen. Googla advokat för framtida anmälningar.