Theodor for president...

Annars då?
 
Själv är jag fortfarande irriterad på det som hände igår. Klart som fanken det har hänt värre saker här i världen men jag är så sjukt arg på dom som sitter med våra saker just nu. Saker som betyder något för oss. Tycker dessutom att det är läskigt att det stod några jävla jävlar och betrakade oss när vi klev ur bilen. Fy för fan för er!
 
 
Theodor har också gått och grubblat. Han tycker det är så konstigt att polisen inte tog tjuvarna eftersom poliser springer mycket fortare än tjuvar. Han har tom gjort en bana här hemma för att visa hur sakta tjuvar springer gentemot poliser.
 
 
Åh världen borde styras av fyraåringar!
 
 
Appropå 4 åringar, idag målade Theodor en teckning till mig. Han bah...
 
Titta mamma det här är du och pappa, från bilden på väggen.


 
Han har alltså målat av vårat bröllopsfoto. Robin med blå slips och jag med blåa blommor. Är det inte det gulligaste ni sett!
 
 
Jaja era barn har säkert också målat gulliga tecknar, jag fattar. Men den här borde fanemej vinna något slags pris.
 
 
Som sagt, 4 åringar borde styra världen!

Meddelande till dom som stal från min son idag...

Jag förstår att ni är väldigt nöjda nu som lyckades göra inbrott mitt på blanka dagen, i en låst bil, på ett så  folktätt köpcentrum som Ica Maxi utan att bli upptäckta.
 
Jag förstår att ni är väldigt nöjda som kom över Theodors Ipad, en mobil och massa mynt bara sådär. Såhär efteråt har jag fått reda på att ni tydligen har en "störsändare" som gör att bilen aldrig blir låst när man klickar på nyckeln. Smart av er. Smart uppfinning. Heja er.
 
 
Jag förstår att ni just i detta nu skrattar er harmynt åt den godtrogna familjen som trodde att dom kunde lämna saker mitt på blanka dagen på en folktätt parkering  vid ett stort köpcentrum i en låst bil utan att bli rånade.
 
Gud jag förstår er. Skratta ni.
 
Ni måste vara så jäkla nöjda  när ni går och lägger ikväll med en fin IPad tillhörande en fyraåring som han var så stolt över. En Ipad som han hade alla sina favoritspel och favoritfilmer på.
 
Ni måste ryggdunka er själva när ni använder hans Ipad ikväll.
 
Bra jobbat.
 
Själv har jag en ledsen son hemma. En son som inte kan förstå varför någon gick rakt in bilen och tog hans ägodelar utan att fråga. Men det behöver ju inte ni bry er om. Nej verkligen inte. Ni har ju dessutom en fin mobil med massa fina bilder i. Jag tycker särskilt ni ska kolla på bilderna från vår senaste semester som verkligen var underbar. Den bilden när Theodor har glass över hela ansiktet på stranden är verkligen fin. Njut av den. Ja för tydligen får ju vi aldrig mer göra det.
 
 
 
Slutligen vill jag bara säga....
 
 
 
 
FUCK
 
 
YOU!

Same same but different...


Min utsikt just nu....


NÄRRÅ!
Det här är min utsikt just nu, en busshållplats i Skäris i väntan på bussen mot jobbet.


Det var det det.