Lista...

Kör en lista stulen rakt av från Niotillfem.


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?

Jobbade på O´learys och serverade sportgalningar. Dom var helt sjuka, när dom bokade bord ville dom tex veta exakt hur många meter det var till närmaste tv och ibland kom dom tom för att provsitta först. Och jäklar i min låda vad arga dom blev när jag råkade trycka på en knapp så alla tvapparater och storbildstvn stängdes av samtidigt under fotbolls VM. Kom igen liksom, det går väl en repris?


2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

Var gravid och åt pasta, hamburgare och rostat bröd. Dygnet runt.3) FEM SNACKS DU GILLAR?

Ost, ostbågar, popcorn, nötter, jordnötsbollar.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL?

Kung i baren, Cecilia Lind, Du är min man (sämsta låten ever men discjockeyrna på Le Parc har spelat den 1 mijon gånger så det är som det är) Jag måste ringa Carina (se förgående text) Sjörövar Fabbe.


5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJARDÄR?

Köpa hus, bjuda familj och vänner till Maritiuz, shop til I drop, bjuda alla bloggläsare på Amarone, frakta alla spanska gatuhundar till Sverige och ge dom kärlek.

Alla skulle tjäna på att jag blev miljadär...

6) FEM DÅLIGA VANOR?

Orkar sällan kasta tomma toalettrullar, pratar för mycket i telefonen, periodare på Cola light, glömmer att vattna blommorna, äter för mycket ost.

7) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:

Harembyxor, lång kappa, stentvättade jeans, träningskläder uppenbarligen, John Lennon solglasögon.


Inte på min kropp det närmaste årtiondet...

Gris och sånt...


Älskar min nya stickade julgris. Den är så söt att man vill äta upp den. Eller så är det bara för att den är jävulskt lik en polkagris, vad vet jag. Hur som helst så är grisen nästan det enda julpyntat jag har framme. Jullådan står nämligen kvar i källaren, helt omöjlig att hitta. Tippar på att den kommer fram lagom till påsk.

Sjukstuga...


Theodor är sjuk. Runt 10 idag hade inte en enda pinal i lägenheten gått sönder, Tjockkattens päls låg fortfarande på plats och Theodor satt lugnt och pillade med en leksak på golvet. Då började jag ana ugglor i mossen och tog tempen på´n. Och ja han hade feber. Så idag tillbringar vi dagen i sovrummet. Häpåettag.