En dag på stan...


Varit och lunchat på stan med Sahar. Valde en nyttig sallad. Läste nämligen på min kusins blogg som är i vecka 28 att hon bara gått upp 4.7 kilo. Jag upprepar FYRA KOMMA SJU KILO. Själv är jag uppe i cirkus 1 ton+ nu. Så ja sallad kändes som det enda rätta. Cafe Cappuccinos räksallad med cous cous och avokado rekommenderas förövrigt varmt.Sen gick vi runt i snöyran och letade efter den perfekta mössan. Jag hade hoppas på att den skulle ligga på typ Cubus eller Hennes & Mauritz och skräpa i någon rea låda men icke. På Janemars hittade jag. Långt över min budget. Nu funderar jag på om jag ska låta den ligga kvar eller slå till. Gissar på den sistnämnda.

Där ser man....

Har gått och irriterat mig på att allt är snett i adventsljustaken. Det spelar ingen roll hur många gånger jag rättar till ljusen, siffrorna och pyntet i mossan, nästa gång jag kommer tillbaka är allt snett igen. Skiiiit ljusstake har jag svurit.  

Idag upptäckte jag att det inte alls är något fel på adventsljusstaken. Idag kom det nämligen fram att det  tydligen bor en Grinchen här hemma.
                             Om hon är ångerfull? Ingen aning men just i detta
                                    nu sitter hon och tuggar på granriset.

Idag har jag...

* Tvättat.

* Städat garderoben.

* Shoppat på Gränby C.

* Varit nära att förfrysa tårna på långpromenaden.

* Ätit Robins chicken Thai...djävulsk god!

* Vägt mig och svurit högt.

* Sett Theos fot på magen...lite scary faktiskt.

Förvara denna info med silkeshandskar nu.

Själv ska jag äta cheesecake rester och läsa facebook statusar.


På återseende.