På stan...

Drog ner på stan och inhandla lite kläder till Theodor sen gick jag och Sahar och tog en sallad på en uteservering. Åh vilket härligt väder utbrast jag men i samma sekund jag sa det hajade vädergudarna vad dom höll på med...här ska ingen njuta sa dom (nog) och kastade 1 liter vatten över oss. Jomenmantackar.

Gårdagen på Skansen...

Perfekt dag på Skansen igår. Bra väder, glada barn och inte för mycket folk.
 
Bildbevis på det då...
 
Theodor åkte karusell för första gången. Han skrattade i 10 sekunder men sen lackade han och ville klättra ur. Herregud sitta och hänga i 1 minut är ju inte hans kopp of te.
 
Och man lär sig något varje dag. Igår tex lärde jag mig att om man lämnar gudmor ensam tillsammans med sin gudson i några minuter så kan hon tex få för sig att doppa honom i en fontän, bah sådär. Ja där ser man.
 
Far och son delade glass broderligt.
 
Jo vi kollade ju på en massa djur också men dom har jag inga kort på.
 
Ni får helt enkelt tro mina ord.

Måndag...

Idag är jag ledig så vi tänkte ta vårt pick och pack och åka till Skansen för att hälsa på våra förfäder aporna. Jag älskar apor. Förrut ville jag tom ha en apa som husdjur men när jag såg ett Youtube klipp där en apa kissade i sin egen mun kände jag att det får va. Det räcker med att ha ett husdjur som tvättar sin egen pung hemma.
 
Aja vi drar väl då. Hej.
 
Charmigt herr Nilsson..