Robinson...


Ikväll bänkade jag mig framför tvn med ett glas vin och Ove Sundberg godis. Robinson stod på schemat. I dagens avsnitt tvingades killarna att ta av sig alla sina kläder och glida runt nakna...kändes sådär...iallafall när dom filmade ena killen sittandes på huk med skåran i vädret...vem tror att vi tvtittare vill se detta? VEM? Med den frågan hängande i luften kastar jag in handuken för idag. Godnatt.

Tjena...


Varit på stan och fikat med Sofia och alla våra barn, det blir lite som ett helt dagis när vi ramlar in, men mysigt var det iallafall.

Ja just det, klippte luggen hos en galen tant också...gled bara in i en salong och frågade om dom hade en tid och det hade dom. Din lugg är alldelest för tjock sa hon...nä jag vill ha den så svarade jag...DET ÄR INTE FINT DEN ÄR FÖR TJOCK sa hon och spände ögonen i mig, sen tog hon fram saxen och tunnade ut hela luggen. Man bah...vänta här nu. Men det var liksom redan försent. Jag tackar gud, Allah och fan och hans moster att det bara var luggen hon gick lös på. Amen.

Igen!

Jag: Är det för varmt att ha den här tröjan på sig idag?

(visar upp min nyinköpta tröja)

Mamma: Nämen...en såndär köpte jag också igår.

Menvaffan!!!!