en kväll i kåbo...


Men gud vilken trevlig kväll jag haft hemma hos my old boss Annika (mycket oklart varför jag var tvungen att trycka in min knagliga engelska där) Det enda som kändes lite surt var att det första hon sa när hon såg Theo var...åh en liten Robin....SUCK. Efter ett tag kom hon iofs fram till att ena örat var ganska likt mitt. Man tackar.

Nåväl...kvällen var lyckad och jag tog mig dit utan att hamna i tjottahejti. Bra där.

hejsan...


Nu ska jag traska hem till min gamla chef Annika och hälsa på. Problemet är bara hur fasiken jag ska hitta dit. I Kåbo bor hon. En hunka på att jag kommer gå vilse. Jag har nämligen noll lokalsinne. Som igår tex gick jag vilse inne på Kvantum. Det är sant. Gå till kassan så syns vi där sa Robin. Oki doki sa jag, gick åt fel håll och hamnade vid grönsaksavdelningen. Fan bara inte Robin ser mig nu tänkte jag, vänder mig om och ser honom längre bort stå och skaka på huvudet. Typiskt.

Kåbo var det. Hörs.

Dagens tips...


Då har man läst ut Pepparkakshuset. För er som gillar kriminaldeckare kan jag verkligen rekommendera den. Nu kanske det inte är ett så hett tips att rekommendera en bok som är tre år gammal men spela Roland, har ni inte läst den så gör´t.

 
Boken får två tummen upp av två möjliga.