Nattligt besök...

Det finns många sätt man inte vill väckas på mitt i natten, tex på det sättet jag väcktes på inatt. Klockan var väl runt 03 när jag plötsligt vaknar av att Theodor skriker TA BORT DOM TA BORT DOM, TA BORT DOM TRE GUBBARNA SOM STÅR BAKOM DIG!!!
 
Man bah...
 
 
Så ja jag flyger upp och kollar bakom mig men ingen är där...det finns ingen här försöker jag lugna Theodor med men han fortsätter skrika och peka...DOM STÅR I SPEGELN OCH TITTAR PÅ DIG!!!
 
Man bah...
 
 
Bildresultat för crazy cat gif
 
 
Det visar sig iallafall att han har skyhög feber och hallucinerar den lilla stackarn. Så efter att gett honom alvedon och en blöt handduk över pannan somnade han tillslut om. Det gjorde inte jag. Jag låg säkert vaken i två timmar efter det i efterchock!
 
Kvällens syssla: kasta jättespegeln i sovrummet åt fanders!

Tre saker jag upptäckt och önskar jag visste tidigare....

1. Hjärtappen i Iphonen. Jag sa till Robin häromdagen att jag ville köpa en stegräknare och han bah...men det finns ju på din telefon. WHAT. 
 
 
 
Här är vad jag gått idag. Alla jäklar som kutar milen kan börja jobba som servitris istället=) Älskar hjärtappen!
 
2. Senilsnöret. Fick en kommentar på mitt Insta där det stod...har du senilsnöre på glasögonen? Öh om jag har senilsnöre på gajjorna? Det är ju för i helvete bästa uppfiningen sen hjulet!
 
Kommer aldrig tappa bort mina solisar igen!
 
 
 
 3. Om man inte är proffs på att måla rött läppstift ska man alltid, alltid, alltid, alltid ha en spegel framför sig när man utför denna syssla. Om jag vetat det hade jag tex sluppit se ut såhär när jag serverade idag...
 
Bildresultat för red lipstick on  teeth gif
 
 
 
Slut på saker jag upptäckt och önskat jag visste tidigare.

Trendsättare sökes...

Är det någon som känner någon trendsättare här i stan? Jag tänker mig någon person som ALLA vill vara som och så fort denna person börjar med någon ny trend vill alla följa efter?
 
 
Typ någon modebloggare kanske?
 
Jag har nämligen en litet problem, jag skulle färga min utväxt själv igår och köpte färg på Ica, kastade i det i håret och blev...aprikos i hårbotten. APRIKOS (ok orange men aprikos låter finare). Det ser inte klok ut! Men skyll dig själv som köper Ica-färgning tänker ni nu MEN nu är det som det är och det finns ingen anledning att bli störiga!
 
 
Så ja jag tänkte om ni kunde fråga någon superhipp person om den kan färga hårbotten knallorange, ja så att det blir superinne? Jag tänker mig att isället för att folk ska tänka....men vad i helskotta har hon gjort med skallen...kan dom tänka...HELVETE DEN DÄR BRUDEN FÖLJER VERKLIGEN TRENDER HON ÄR HETARE ÄN JALAPENOS!!!!
 
 
Detta är alltså min nuvarande plan, om ni har någon bättre får ni gärna hojta till!
 
 
Ett gäng aprikoser eller den bittra servitrisens hårbotten? Ingen som vet ingen som vet!