hej


Jag och min lilla hund där i soffan har varit ute på en långpromis. Vi är extremt hurtiga vi. Men nu ska jag ner på stan och shoppa en påsklilja sen är det jobb som gäller för hela slanten. Ja det här vill jag att ni antecknar. Hörs ikväll.

spikmattan


Idag kände jag för att ge spikmattan som jag köpte i julas en andra chans. Den här gången klarade jag att ligga på den i hela 20 sekunder innan jag kastade in handduken. Jag fattar inte grejen med denna matta. Fattar inte. 

Det är så många som sagt till mig att det är så skönt att ligga på den. Antingen är dom galna, helt vrickade eller möjligtvis mytomaner hela bunten. Men nu ger jag upp. Det lär aldrig bli någon fakir av mig om vi säger så. Godmorgon på er.

Hej svej


Precis kommit hem från jobbet och är helt slut. Inte för att det var tokmycket på jobbet idag utanför att jag helt enkelt är en trött människa. Så nu ska jag slänga mig i soffan, vräka i mig nötter för att sen gå och lägga mig och drömma om cigg. JA abstinensen är fortfarande lika stark. Men jag kämpar på. Hörs imorgon. Hej.