Sen söndagsuppdatering..

Helvete vad mycket folk vi hade idag! Första advent är tydligen en stor "gå-ut-och-äta-dag. Det hade vi missat när vi skrev schemat så jag jobbade själv i restaurangen. Oh happy day. Kutade så mycket att Usain Bolt hade tappat hakan och värvat mig direkt till nästa OS. "Omg WHO is she" hade han garanterat mumlat om han sett mig.
 
 
Men skit i det, kolla vilken otroligt fin gäst som var på besök...


Alltså jag kan inte släpa det här med Schäfer. Det. Går. Inte.
 
 
Om någon av mina läsare har eller har haft en schäfer får ni gärna maila mig på c.ahlstrom@hotmail.com. Har sjuhundraelva frågor och känner ingen (förutom denna gäst då) som bor ihop med detta ståtliga djur.
 
 
 
Tack på förhand.

Adventjobb och misslyckad länkning....

Jag är mitt inne i min jobbhelg så här inne ekar det tomt som vanligt. Men under tiden jag serverar glada första-advent firare kan väl ni kolla på inslaget på Unt om min fd chef Zmajko och bilder från kroglivet på 90-talet.
 
 
Och jo jag kom med på bild, min man också mohahahaha.
 
 
En av bilderna från klippet på en stilig Zmajko.
 

Tyvärr funkar det inte att länka eftersom jag är så totalt jäkla trög ibland men om ni kopierar länken nedan och klistrar in där man skriver in webbadresser hamnar ni rätt.
 
Länken  ↓
 
http://qstream-down.qbrick.com/01040/unt/2014/11/3489283.mp4
 
 
 
Ha en förjäkla mysig advent.

Tre starka anledningar till att misstänka att jag blivit tant på förtid:

1. Att jag satt på bussen igår och och blev något så sjukt  irriterad på två tjejer som skrattade konstant under hela bussresan. Vad är det för människa egentligen? Som irriterar sig på två tjejer som är glada? Jo en tant som vill ha lugn och ro när hon reser kommunalt.
 
2. Att min senaste googling var: stödstrumpor. 
 
 
3.  Att jag sa till Robin häromdagen att jag saknade videobutiker. Ni vet såna som man beställde en pizza på och under tiden man väntade gick runt och strosade bland alla filmer för att välja vad man skulle se på kvällen. Det fanns liksom olika avdelningar, en för komedi, en för rysare, en för drama, en för nyheter osv osv. Och allt var LIVE!  Inget jävla Netflix. Det var bättre förr.
 
Måste iofs erkänna att vi blivit bra mycket rikare sen vi slutade hyra filmer. Ja att hyra filmer var väl inte speciellt dyrt utan det var ju den där jäkla bötern man fick när man inte lämnade tillbaka filmen. Hahaha nu kom jag precis på att när man hyrde film för cirka 100 år sen fick man tom med böter om man inte spolade tillbaka filmen...hahaha.
 
 
Nä hörrni nu måste tant gå och knyta sig, det är e dag imorgon också.
 
Godnatt.
 
 
 

Fy för fan för skränande ungdomar....