Lördag


Hejpåer. Hur mås det idag då? Själv mår jag alldelest utmärkt och firren Uno mår fina fisken. Det var det inte många som trodde när jag köpte honom. Köp inte fler fiskar nu, dom dööör ju bara hemma hos dig mumlade alla. HA tji fick ni. Har aldrig sett en så kry fisk. Sådetså.

Nä men nu måste jag dra....ska på partaj. Robins mammas man fyller 60 bast. Hipp hipp hurräj till Tommy. Vi hörs ikväll eller nått. Hej.

Min kväll i storstadsdjungeln Storvreta


Adde "grillmästaren" Karlsson skötte sig exemplariskt vid grillen. När vi var små gick vi i samma klass förresten...riktig tjejtjusare...när klockan ringde ut för rast var det bara att börja lubba....Addes hobbie var nämligen att jaga tjejerna för lite tvångskramar. Idag slapp jag iallafall springa för nu för tiden har Adde bara ögonen för söta Caroline....


som för övrigt är världens bästa kock....Robin tycker jag borde gå kurs hos henne. Robin har uppenbarligen inte smakat mina makroner med...ja ni vet.


Hennes hallonpaj smakade gudomligt...äh den stod för länge i ugnen mumlade Carolione....men så är dom ju mästerkockarna...aldrig riktigt nöjda.

Sen skjutsade Caroline hem oss...vilken jäkla service va?

Tack och bock för en superkväll.