Jag utbildar folk...

Var tredje år får ju vi kvinnor en kallelse att göra cellprov och jag har skjutit upp det hela, skitdumt men jag har lite fobi för att ligga i gynstol så att säga.
 
Men sånt där är ju skitviktigt så idag tog jag fiffi ur vagnen och tog mig till vårdcentralen. Och SJÄLVKLART händer det som alltid händer mig när jag ska spreta med benen i en gynstol.
 
Vaddå undrar ni nu?
 
 
Fes hon?
 
Men lägg av, nej det var en elev i rummet. Det är fanimej alltid elever när jag ska stå Ankeborg i ett gynrum. Först stod eleven och tryckte vid dörren men då sa sköterskan...men där kan du ju inte stå, kom hit och titta ordenligt. JAAAA MEN GUUU KOM HIT OCH TITTA IN ORDENLIGT VETTJA!
 
Sen lutade sig båda över för att skåda mitt nedre parti. Ser du sa sköterskan...där är livmodern, den som ser ut som en näsa...jahaaa ser man på...en näsa säger du...
 
Bildresultat för thinking gif
trevligt...berätta mer vad ni ser.
 
 
Aja nu är det gjort och jag stänger utbildningssalen för den här gången. Jag borde fanimej få betalt.

En blommördare med tajming....

Men Helsingland vad denna påsk gick fort. Den gick så fort att jag varken hann blogga eller knäppa kort. Jag har alltså inte en enda bild på alla påskmiddagar jag ätit.
 
Tid för sorgearbete över detta....
 
....
 
....
 
....
 
Behöver ni mer tid?
 
Ok jag förstår det.
 
....
 
....
 
Så, nu går vi vidare med en bild på min påskblomma....
 
Och här kräver jag lite beröm faktiskt. Jag lyckades liksom hålla den levande EXAKT hela påsken och idag dog den. TAJMINGEN PÅ DEN! Blir fanimej impat över mig själv.
 
 
Något som inte imponerar på mig är google. Theodor undrade hur påskharen ser ut så jag bildgooglade för att visa honom och det här var vad som dök upp...
 
NEJ NEJ NEJ THEODOR DET DÄR ÄR INTE PÅSKHAREFAN!
 
 
Aja nu är påsken över och jag vill aldrig mer se sill och ägg. Men påminn gärna mig om det om exakt 9 veckor.

Insta battle...

Jag och kocken är inte vänner på Instagram och idag skulle vi gissa vad den andra brukar lägga upp där. Jag gissade på att kockfan brukar lägga upp bilder på...
 
*sin nytvättade bil
*öl
*snus
 
Jag hade alla fel.
 
Han gissade på att jag lägger upp bilder på...mitt barn...fötter mot ett hav....och bilder när jag jag kollar snett nedåt.
 
Ok, bilder på mitt barn kan jag inte förneka, det KRYLLAR av bilder på mitt barn....zzzzzz.....men mina fötter mot ett hav däremot är fel. Jag har ju försjutton komplex över mina fötter.
 
Men ok ja ja jag brukar lägga upp mina knän mot hav istället....
 
 
Men det där med att jag lägger upp bilder när jag kollar snett nedåt protesterande jag starkt emot. Varför skulle jag göra det?!!!
 
Loggade argt in på Insta för att motbevisa det hela och möttes av dessa bilder...
 
 
 
Vad sjutton är det frågan om? Varför gör jag så?
 
 
 
Jag HATAR när kockar har rätt! Tur att det händer ytterst sällan.