De va myggen....

Rysningarna genom kroppen när denna lapp sitter uppe på förskolan!
 
HERREGU jag har ju glömt att berätta om min flygresa hem från spanien sist förresten, den var INTE rolig. Det hela började en vecka innan hemresan, min skalle kliade som fanken, det är nog bara för att det är så varmt sa Robin och ja det tyckte jag lät rimligt. Sen kom hemresedagen och när vi står i kön för att kliva på planet säger Theodor "Mamma det kliar så mycket i mitt huvud". Kikar ner i hans hår och ser LÖSS!
 
MILJARDERS.
 
Här började det gå upp för mig varför mitt eget huvud kliade...
 
 
PAAAANIK!
 
Kom på att Theodors kusse som också varit med oss i Spanien haft löss precis innan vi åkte och en snabb googling visade att det tar tre veckor innan äggen kläcks. TRE VECKOR. Jäkla psykfall.
 
Men det var bara att kliva på planet, slå sig ner brevid en stackars tjej med långt tjockt hår och låtsas som det regnar. SOM vi satt och kliade skallen den flygresan. DET KLIAR klagade Theodor en miljon gånger och jag bah...jaaaa dom här jäkla myggbeten....så inte den där stackars tjejen skulle förstå vad som försegick vid stolarna brevid henne. 
 
MARDRÖM!
 
Hur som haver...
 
SNÄLLA RARA GUD I HIMLEN SKONA OSS FRÅN FÖRSKOLELÖSSEN. GÖR DU DET LOVAR JAG ATT...ATT...GÅ I KYRKAN VARJE SÖNDAG...ELLER JA VARANNAN IALLAFALL...ELLER...IALLAFALL NÄR DET ÄR DOP OCH BRÖLLOP.
 
Äjmen.