En ledig söndag....

Hallå där, nu när ni ändå är på tråden kanske jag ska passa på och berätta vad jag haft för mig på min lediga söndag. Håll i hatten, hämta intressepilarna för nu kör vi...
 
 
Först ut var en tur till nya Pelle Svanslös lekparken och Theodor älskade den verkligen. Rekommenderas starkt. Ja om ni åker dit med barn förstås annars kan det bli lite tradigt....


Sen drog vi iväg till Sanne och hennes nyöppnade kafe. Sjukt mysigt ställe...
 
och det säger jag inte bara för att det bjöds på bubbel i alla möjliga färger...


Theodor däremot var lagom entusiastisk över att vara på premiär...och nej det är inte vinkeln som gör att hans fötter ser stora ut, han HAR så stora fötter. Det första barnmorskan sa när han kom ut ur mitt nedre parti var...OJ VILKEN LINTOTT...följt av...OJ VILKA STORA FÖTTER. Jag antar att det var dom som gjorde att det tog 36 timmar för honom att komma ut.
 
Hej syjunta.
 
På kvällen åt vi kött på altanen. Och inte vilket kött som helst utan vildsvin. Fy fanken vad gott det var. Svingott...hehe. Jag kan inte längre säga att jag hatar vildsvin, iallafall inte av den döda sorten.


 
Ja och nu sitter jag på altanen och vägrar gå in. Regnet öser ner och markisen håller på att ge vika men det ger jag blanka sjutton i.
 
ÄR DET SOMMAR SÅ ÄR DET!