Perfekt kväll...


Theodor sover, Robin jobbar och jag sitter på altanen med ett glas sauvignon blanc, läser en bok och lyssnar på Euphoria. Nu vet jag inte riktigt men kan det bliii bättre?

Kommentarer:

1 Jossan.:

Fy satan i gatan, vad härligt det där lät. Hoppas man får en sådan lugn kväll, someday i sommar! Måste nog åka in till bolaget och fylla mitt vitrinskåp här hemma med lite gott inför sommaren. Haha, lät nästan illa det där, eller? Ja, man ibland får man och ska man unna sig. Önskar bara att jag bodde närmare mina vänner i Uppsala, Petra är en av dom som du verkar känna lr nåt. Ska försöka få mig ner och hälsa på. Är ju från Uppsala själv och bott där mer än halva mitt liv. Så jag saknar staden, nå förbannat.

2 Carina:

Klart du måste in till bolaget och fylla på förrådet. Ingen sommar utan vin! ;))



Hoppas du tar dig ner snart så du får träffa dina vänner. Kram=)

3 Jossan.:

Ja,frågan är bara NÄR jag skall få tid att hinna med inhandlingen på bolaget. Full smäckat schema, som vanligt (känns det som ivf). Haha! Men det löser sig nog. Jo, jag hoppas verkligen att det lyckas få till sig i sommar, så man kan åka ner. Det vore så superduper skojsigt!! =) Får se om jag tar med mig lillsessan min då också!! =)

Kommentera här: