Min framtida försörjare...


Nu har minitalibanen kommit på vad  hans ska göra med sin framtida sportkarriär...det blir vindsurfing. Så jäkla rik kommer jag bli.

Ja för vindsurfing är ju en stor sport i Sverige...här snackar vi stash!

Kommentarer:

1 Zandra:

Haha känner igen det där, har en son som är några veckor äldre än Theodor och han har oxå hittat moppen. Här köper man dyra leksaker så är moppen och dammsugaren dom roligaste leksakerna ever haha. Måste bara säga att jag hittade hit genom Jossan och jag älskar verkligen att läsa din blogg, man blir så glad och tycker det är helt fantastiskt att det finns nån mer med en nästan lika sjuk humor som en själv. Du verkar vara en urtrevlig tjej och Theodor är ju för söt. Har tidigare bott i Uppsala innan vi flyttade tillbaka till Stockholm och Le Parc var en favorit och det var alltid en fröjd att serveras av dig och en annan har ju lite konstiga krav eftersom jag själv jobbar i branschen. Ha en underbar tisdagMed vänlig hälsning

Zandra

2 Carina:

Vad kul att du gillar bloggen...och vad kul att du gillade att bli serverad av mig, det tar jag som en stor komplimang eftersom jag vet hur kräsna vi är i den här branchen;) Kram.

Kommentera här: